Dania mięsne:

·         Kotlet de volaille z piersi kurczaka,

·         Kotlet schabowy tradycyjny, faszerowany serem lub pieczarkami,

·         Karkówka pieczona w sosie grzybowym,

·         Antrykot z piersi kurczaka,

·         Filet z kurczaka grillowany,

·         Filet z kurczaka grillowany zapiekany z warzywami i serem,

·         Bioderka kurczaka faszerowane: pomidorami suszonymi, szpinakiem, pieczarkami,

·         Kurczak w chrupiącej panierce,

·         Zrazy wołowe lub wieprzowe,

·         Zrazy z mięsa mielonego faszerowane,

·         Szaszłyk z polędwicy i warzyw,

·         Żeberka z miodem i pomidorami,

·         Gulasz wieprzowy,

·         Stek z łososia,

·         Pstrąg z patelni,

•    Golonka z wody


Gościniec pod Łosiem
ul. Jodłowa 1, Mościska
05-080 Izabelin
(wejście od ul. Estrady w Warszawie)
Tel. (fax) (22) 752 21 55
Kom. 503 049 774
Kom. 509 831 822
e-mail: biuro@gosciniecpodlosiem.pl
www.gosciniecpodlosiem.pl
Page created by: Bartłomiej Górski. buttter12@gmail.com