Przekąski zimne:


·         Schab faszerowany w galarecie,

·         Ryba w galarecie (łosoś, pstrąg, karp, sandacz),

·         Szynka faszerowana (z serem i ananasem, pieczarkami, szparagami)

·         Cygarka łososiowe z oliwką,

·         Ryba w warzywach (po grecku),

·         Łosoś z cytrynką,

·         Śledź pod różnymi postaciami (z cebulką, w pierzynce, ze śmietaną),

·         Tatar z łososia,

·         Tatar wołowy,

·         Półmisek wędlin z dodatkiem mięs pieczonych,

·         Deski serów z owocami i krakersami,

·         Kanapki bankietowe z różnym nałożeniem,

·         Babeczki koktajlowe z różnym nadzieniem,

·         Paszteciki z mięsem, z kapustą, z grzybami

Gościniec pod Łosiem
ul. Jodłowa 1, Mościska
05-080 Izabelin
(wejście od ul. Estrady w Warszawie)
Tel. (fax) (22) 752 21 55
Kom. 503 049 774
Kom. 509 831 822
e-mail: biuro@gosciniecpodlosiem.pl
www.gosciniecpodlosiem.pl
Page created by: Bartłomiej Górski. buttter12@gmail.com